ANDROSinfo ?? Portal t?? ??????
Sunday 10-12-2023
ANDROS   ΑΡΧΙΚΗ     EDITORIAL         ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ         ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   Το ANDROSinfo στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ANDROSinfo in ENGLISH ANDROSinfo en FRANCAIS ANDROSinfo in DEUTSCH ANDROSinfo in ITALIANO ANDROSinfo en ESPANOL
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009

ANDROS BATSI Ανδρος. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Μπατσί, διαμονή καταλύματα διακοπές στην ’νδρο ANDROS www.ANDROSinfo.gr

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ερμούπολη 28/9/2009
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, στο πλαίσιο των πολιτιστικών της εκδηλώσεων, διοργανώνει με την συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ερμούπολης και του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕΑ. Κυκλάδων, την παρουσίαση του θεατρικού έργου «ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ……….ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ» σε διασκευή της κας Αγγέλας Καζακίδου, από τη θεατρική ομάδα του Πανελλαδικού Συνδέσμου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου , ώρα 8.30 στο θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Σκοπός της είναι να ψυχαγωγήσει αλλά και να παρουσιάσει στο κοινωνικό σύνολο τις δυνατότητες - ικανότητες των συνανθρώπων μας με αναπηρία και την ευκολία «συνύπαρξης» μέσα από την τέχνη και τον Πολιτισμό.

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μία παράσταση που πέρα από την αναμφισβήτητη καλλιτεχνική της αξία έχει κοινωνική –παιδευτική προσφορά και αναδεικνύει περίτρανα ότι «ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΜΠΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ANDROSinfo

Νομαρχία Κυκλάδων : Συνεδρίασεις Νομαρχιακού Συμβουλίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΙΜΕΠΟ) 24 Σεπτεμβρίου 2009

Σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μετέβη στο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (ΙΜΕΠΟ) και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΙΜΕΠΟ κ. Αλέξανδρο Ζαβό. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα μεταναστευτικής πολιτικής και πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που είχαν θετική έκβαση και συνέβαλαν στον περιορισμό του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης ειδικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που το φαινόμενο ήταν έντονο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και τα σύνορα της Ευρώπης και εκτός από τις ελληνικές δυνάμεις περιφρουρούν και οι δυνάμεις της FRONTEX βοηθώντας έτσι τον περιορισμό της λαθρομετανάστευσης.

ANDROSinfo

Νομαρχία Κυκλάδων : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 13/9/2009

Την Κυριακή 13/9/2009, ο Νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάϊλας, μετέβη στη Σαντορίνη όπου παρευρέθη, όπως κάθε χρόνο στις εορταστικές εκδηλώσεις εορτασμού του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή Περίσσα- Εμπορείου.
Παράλληλα ο Νομάρχης είχε συνάντηση με την Πολεοδόμο της Θήρας και επισκέφτηκε με τον Έπαρχο τα υπό κατασκευή έργα του Νοσοκομείου και του Λιμανιού του Αθηνιού, όπου διαπιστώθηκε καθυστέρηση των εργασιών από τον εργολάβο.
Για το λόγο αυτό επικοινώνησε με τον Δ/ντη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. για να καθοριστεί ο τρόπος που θα ξεπεραστεί η καθυστέρηση.
Παράλληλα μετέβη στη νέα προβλήτα εκφόρτωσης επικινδύνων φορτίων, όπου διαπίστωσε ότι πρέπει να γίνει ένα επιπλέον έργο, διότι σε σημείο της Καλντέρας, μετά την προβλήτα, σημειώθηκε μικρή κατολίσθηση εξαιτίας κυματισμών συγκεκριμένης κατεύθυνσης, με κίνδυνο να κατολισθήσει τμήμα του δρόμου και να αποκοπεί το νησί από το λιμάνι.

ANDROSinfo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νομαρχιακό Συμβούλιο στην Ίο)

Στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου στην Ίο (12-9-09), ο Νίκος Συρμαλένιος τοποθετήθηκε στα παρακάτω θέματα:α) Σε ότι αφορά στα τρία πρώτα θέματα που αφορούσαν τα προβλήματα της Ίου, μετά την ενημέρωση του Δημάρχου κ. Γ. Πουσσαίου και αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή, τόνισε: “Ο Δήμαρχος στην ενημέρωση του παρέθεσε ένα σύνολο προβλημάτων, που δεν είναι μόνο της Ίου, αλλά και του συνόλου σχεδόν των νησιών (ακτοπλοϊκό, έλλειψη κτηματολογίου και δασολογίου, χωροταξικές μελέτες, κλείσιμο παραλιών, χαρακτηρισμός οδικού δικτύου, εκτός σχεδίου δόμηση, ανάδειξη μονοπατιών κλπ.). Αυτά όλα είναι απόλυτα συνυφασμένα με την αντίληψη της βιώσιμης (αειφόρου) ανάπτυξης, που παραμένει ζητούμενο. Ενώ στα Συνέδρια και στις Ημερίδες ακούμε ότι περίπου όλοι συμφωνούμε, γύρω μας υπάρχει μια άλλα πραγματικότητα, της άναρχης, ανεξέλεγτης και στρεβλής ανάπτυξης. Άρα κάποιοι έχουν ευθύνες και θα πρέπει να υπάρξουν δράσεις και θεσμικό πλαίσιο για να αντιστραφεί αυτή η πορεία. Ακούσαμε ότι το 30% περίπου της γης στην Ίο έχει πουληθεί σε ιδιώτες. Προφανώς αυτό δεν ωφελεί την τοπική κοινωνία, αλλά τα συμφέροντα που καραδοκούν για να εκπληρώσουν τις επιδιώξεις τους. Ευτυχώς δεν πρόλαβε να εφαρμοστεί ούτε το Χωροταξικό του Τουρισμού, ούτε αυτό για τις παράκτιες περιοχές και τα νησιά, αφού λίγες μέρες πριν προκηρύχθηκαν οι εκλογές. Όμως κοντός ψαλμός, η νέα διακυβέρνηση είναι μπροστά μας και θα κριθεί σύντομα γι' αυτά τα ζητήματα.
Σε ότι αφορά στο ωράριο των καταστημάτων της Ίου, δεν έχουμε μπροστά μας ούτε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, ούτε του εμπορικού συλλόγου. Όμως είναι σωστό να συζητηθεί ολοκληρωμένα το αίτημα των εμπορικών συλλόγων των Κυκλάδων, με θέματα την ίδρυση των πολυκαταστημάτων και των προϋποθέσεων αδειοδότησης τους, το ωράριο, αλλά και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, που ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα υφίστανται τις συνέπειες της καταστρατήγησης των συμβάσεων, τις απλήρωτες υπερωρίες και γενικότερα την ασυδοσία στο καθεστώς των συνθηκών εργασίας.
Τέλος σε ότι αφορά στη βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων για επικίνδυνα φορτία, εκθείασε την προσπάθεια του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, που άτυπα έχουν χωροθετήσει προβλήτα σε περιοχή οχλουσών δραστηριοτήτων.
β) Στο θέμα της βελτίωσης των ακτοπλοϊκών γραμμών και με αφορμή την εισήγηση του Δημάρχου Ιητών, επανέλαβε ότι, για μας η ακτοπλοϊα είναι κοινωνικό αγαθό και κοινωνικό δικαίωμα. Όλοι οι έλληνες πολίτες έχουν αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα στη μεταφορά. Πρότεινε πάλι τη σύσταση δημόσιου-κοινωνικού φορέα της ακτοπλοϊας, που όπως σε πολλές σκανδιναβικές χώρες, θα αναλάβει τις γραμμές δημόσιου συμφέροντος (άγονες γραμμές). Υπερθεμάτισε επίσης στη θεσμική κατοχύρωση του “μεταφορικού ισοδύναμου”, βάσει του οποίου οι τιμές των εισιτηρίων των επιβατών και των οχημάτων, θα διαμορφώνονται με ισοδύναμο τρόπο με τις μεταφορές στην ηπειρωτική χώρα. Επίσης τόνισε την ανάγκη διαμόρφωσης κοινής στρατηγικής στόχων και διεκδικήσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο από το σύνολο της νησιωτικής αυτοδιοίκησης.
γ) Στο εκτός ημερήσιας θέμα για τη χρηματοδότηση περιβαλλοντικής μελέτης για το ναυάγιο του Sea Diamond, που έθεσε αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής των Θηραίων πολιτών, συμφώνησε απόλυτα να προχωρήσει και ψήφισε την ομόφωνη απόφαση του ν.σ. για υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Ν.Α. και Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της χώρας.

Νομαρχία Κυκλάδων: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 12/9/2009

Συνεχίζοντας τις συνεδριάσεις του και στα άλλα νησιά του Νομού, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κυκλάδων, το Σάββατο 12/9/2009 συνεδρίασε στην Ίο.
Στη συνεδρίαση, εκτός του Νομάρχη Δημήτρη Μπάϊλα, ήταν παρόντες 32 Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, αριθμός πολύ μεγάλος για εκτός Σύρου συνεδρίαση αλλά και ο Δήμαρχος Ιητών Γεώργιος Πουσσαίος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σικίνου κ. Ιωάννης Συρίγος, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Επιτροπής της Θήρας για την ανέλκυση του SEA DIAMOND και κάτοικοι του νησιού.
Τα τρία πρώτα θέματα αφορούσαν τοπικά προβλήματα της Ίου και έργα με εισηγητές τον Δήμαρχο Ίου, τον Έπαρχο Θήρας κ. Χρύσσανθο Ρούσσο και τον Ν.Σ. Θήρας κ. Γεώργιου Μητροπία.
Μετά δε από την τοποθέτηση του Νομάρχη, αποφασίστηκε
1. Να ενταχθούν στο ΠΔΕ της Ν.Α. τρία έργα (Δρόμος Αλμυρού, χλοοτάπητας γηπέδου Ίου, προσθήκη αιθουσών στο Γυμνάσιο Ίου),
2. Να ολοκληρωθεί η αγορά οικοπέδων για την επέκταση του Γυμνασίου (350.000,00 ?) και
3. Να επισπευτούν οι διαδικασίες της μελέτης επέκτασης των εγκαταστάσεων του Λιμανιού της Ίου και του Εμπορικού Λιμανιού στη θέση Αλμυρός.

Στο 4ο θέμα που αφορούσε τη βελτίωση των ακτοπλοϊκών γραμμών, έγιναν εισηγήσεις και προτάσεις από το Δήμαρχο Ιητών κ. Γ. Πουσσαίο, τον Αντινομάρχη κ. Γ. Παπαμανώλη και τη Ν.Σ. κα. Σ. Θεολογίτου.
Επειδή τα θέματα που τέθηκαν ήταν πολλά και ιδιαίτερης σπουδαιότητας, σύσσωμο το Ν.Σ. αποδέχτηκε τη διαμαρτυρία που κατατέθηκε από τα μικρά νησιά και αποφάσισε να διεξαχθεί ένα Ν.Σ. με μόνο θέμα την Ακτοπλοΐα, αφού πρώτα, σύμφωνα με την πρόταση του Νομάρχη, οι Έπαρχοι, σε συνεργασία με τους ΟΤΑ και τους φορείς των Επαρχείων τους, κάνουν πρόταση δρομολογίων για ώρες ή ημέρες που θα τους εξυπηρετούσαν καλύτερα, έχοντας ως δεδομένο τον αριθμό των δρομολογίων ενδοεπικοινωνίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Για το 6ο θέμα, έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ δεκτή η πρόταση του Νομάρχη για την τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με τις προσθήκες που προτάθηκαν κατά τη συζήτηση του θέματος.
Για το 5ο θέμα, έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτή η πρόταση-αίτημα του Δημάρχου Ιητών, σύμφωνα με την οποία το Ν.Σ. αποφάσισε:
I. Να στηρίξει τη θέση του Δημάρχου Ιητών να ενταχθεί στα ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ) διότι ένα νησί, όπως η Ίος, χρειάζεται να αναπτυχθεί με επενδύσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη των στοιχείων της παράδοσης του και της φυσικής ομορφιάς του.
II. Στη νέα προγραμματική περίοδο 2007-2013 για το νησί της Ίου θα πρέπει να προβλέπονται, ήπιες μορφές ανάπτυξης, όπως αγροτουρισμός, βιολογική γεωργία και δράσεις ανάδειξης της φύσης και υποστήριξης του αγροτικού τομέα.

Το Ν.Σ. απέρριψε τα αιτήματα χορήγησης αδειών δυο πολυκαταστημάτων στην Πάρο και ενέκρινε τη χορήγηση αδείας πολυκαταστήματος στη Μήλο.
Το Σώμα απασχόλησε ιδιαίτερα η πρόταση της Επιτροπής Θηραίων Πολιτών, για την σύνταξη, με προγραμματική σύμβαση Ν.Α. Κυκλάδων και Πολυτεχνείου Κρήτης, μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το ναυάγιο του SEA DIAMOND.
Μετά από πρόταση του Νομάρχη, το Ν.Σ. αποφάσισε να διατεθεί το αιτούμενο ποσό των 80.000,00 ? για τη σύνταξη της μελέτης, αφού όμως πρώτα η Ν.Α. διερευνήσει την πρόθεση και το ύψος των προσφορών και των άλλων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από το Ν.Σ. και την αποδέχτηκαν και τα παρευρισκόμενα μέλη του της Επιτροπής.
Όλα τα μέλη του Ν.Σ. ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Ιητών για τη φιλοξενία και παρακάθησαν σε δείπνο που προσφέρθηκε από τον κ. Δήμαρχο Ιητών

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑ∆ΩΝ ∆ΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΪΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009-2010

Αγαπητοί μου μαθητές και μαθήτριες,Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Ξεκινά και πάλι μια σχολική χρονιά. Ξεκινά και πάλι ο δύσκολος αλλά και όμορφος αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης.
Με την ευκαιρία λοιπόν της έναρξης των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς, απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και σε όλους τους εκπαιδευτικούς, ώστε και η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά ακόμη πιο δημιουργική από τις προηγούμενες, και να δώσει περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Εμπιστευτείτε τις αναζητήσεις σας στους δασκάλους σας.

Εμπιστευτείτε τα προβλήματά σας στους γονείς σας.

Ως Νομάρχης, ως άνθρωπος αλλά και ως γονιός, καθώς και οι άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης νιώθουμε όλα τα παιδιά των Κυκλάδων παιδιά μας, και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να σας εξασφαλίσουμε όλα τα μέσα, τον εξοπλισμό και τις αναγκαίες συνθήκες ώστε εσείς να αφοσιωθείτε στα μαθήματά σας για να γίνετε καλύτεροι από εμάς.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Σύνθεση Νομαρχιακού Συμβουλίου Ν. Κυκλάδων

Νομάρχης: Δημήτρης Μπάιλας

Αντινομάρχες:

1. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Αρμοδιότητες:

 1. Δ/νσης Ανάπτυξης
 2. Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών
 3. Δ/νσης Υγείας και Πρόνοιας
 4. Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 5. Δ/νσης Κτηνιατρικής

2. ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Αρμοδιότητες:

 1. Δ/νσης Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος
 2. Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης
 3. Δ/νσης Αλιείας

3. ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αρμοδιότητες:

 1. Δ/νση Πολιτικών Δικαιωμάτων και Προστασίας Πολιτών πλην του Γραφείου Ισότητας
 2. ΚΕΠ
 3. Γραφείο Πολιτικής Προστασίας
 4. Δ/νση ΠΣΕΑ - ΠΑΜ
 5. Γραφείο Χορήγησης Αδειών της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών

4. ΠΡΟΥΣΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Αρμοδιότητες:

 1. Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών
 2. Γραφείο Ισότητας της Δ/νσης Πολιτικών Δικαιωμάτων και Προστασίας Πολιτών

Νομαρχιακοί Σύμβουλοι  

Επαρχείο Σύρου – Μυκόνου

 • ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Πρόεδρος Νομαρχιακού. Συμβουλίου)
 • ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αντινομάρχης)
 • ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ (Αντινομάρχης)
 • ΠΡΟΥΣΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (Αντινομάρχης)
 • ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης)
 • ΑΘΥΜΑΡΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης)
 • ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης)

Επαρχείο Άνδρου

 • ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Έπαρχος Άνδρου)
 • ΤΟΥΝΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΝομαρχιακήΣύμβουλος)
 • ΧΑΛΑ ΜΑΡΙΑ (Νομαρχιακή Σύμβουλος)
 • ΔΑΛΕΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΚΑΠΑΤΑΓΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)

Επαρχείο Νάξου

 • ΚΟΡΡΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Έπαρχος Νάξου)
 • ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Αντινομάρχης)
 • ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ (Νομαρχιακή Σύμβουλος)
 • ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΦΛΩΡΙΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)

Επαρχείο Θήρας

 • ΡΟΥΣΣΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ (Έπαρχος Θήρας)
 • ΜΑΙΝΑΣ ΗΛΙΑΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΚΑΦΙΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΜΗΤΡΟΠΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΜΗΤΡΟΠΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)

Επαρχείο Τήνου

 • ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ (Έπαρχος Τήνου)
 • ΑΜΟΙΡΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΒΙΛΛΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΑΠΕΡΓΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΓΙΑΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)

Επαρχείο Πάρου

 • ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ (Έπαρχος Πάρου)
 • ΚΑΓΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΜΠΑΦΙΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)

Επαρχείο Μήλου

 • ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Έπαρχος Μήλου)
 • ΧΡΥΣΟΛΩΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΒΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)

Επαρχείο Κέας

 • ΛΕΠΟΥΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Έπαρχος Κέας)
 • ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)
 • ΒΙΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος)Αρχή σελίδας - ANDROS info

ANDROS info
ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ANDROSinfo Δείτε το ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ του ANDROSinfo
Πείτε μας τα σχόλιά σας για τις σελίδες μας και το νησί μας την ΑΝΔΡΟ.

                   Developed by:   Vangelis Stergiotis    Καλομενοπούλου 8 Ν. Ψυχικό  -  15451  ΑΘΗΝΑ   Τηλ.:210.6726.051    Φαξ:210.6726.052  
Copyright © 2008 Studio Target. All Rights Reserved    -   Όροι χρήσης του ANDROSinfo.gr