ANDROSinfo ?? Portal t?? ??????
Monday 03-10-2022
ANDROS   ΑΡΧΙΚΗ     EDITORIAL         ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ         ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   Το ANDROSinfo στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ANDROSinfo in ENGLISH ANDROSinfo en FRANCAIS ANDROSinfo in DEUTSCH ANDROSinfo in ITALIANO ANDROSinfo en ESPANOL
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ
www.androsinfo.gr

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΝΕΡΟ
ANDROS BATSI Ανδρος. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Μπατσί, διαμονή καταλύματα διακοπές στην ’νδρο ANDROS BATSI Ανδρος. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Μπατσί, διαμονή καταλύματα διακοπές στην ’νδρο www.ANDROSinfo.gr

ANDROSinfo

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ
ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Επιλέξτε το πολιτικό κόμμα που σας ενδιαφέρει
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κ.Κ.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΛΑ.Ο.Σ. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ANDROSinfo

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΣΤΟ DEBATE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009


Αρχή σελίδας


ANDROSinfo
ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οι προεκλογικές ομιλίες και συγκεντρώσεις των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις Κυκλάδες:

ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Π. ΡΗΓΑ 17.9.2009

Παναγιώτης Ρήγας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Θ. ΡΗΓΑΣ
Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων κ. Παναγιώτης Ρήγας επισκέφθηκε την Σαντορίνη, όπου παραβρέθηκε και χαιρέτησε στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του αντιπροέδρου της Κοινότητας Οίας καπετάν Βάλσαμου Πιτσικάλη. Στην συνέχεια είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του νησιού και με στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου παραχώρησε συνέντευξη στο Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση της Σαντορίνης αναλύοντας τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το νησιώτικο χώρο και ειδικότερα για τις Κυκλάδες.

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο κ. Ρήγας επισκέπτεται την Κύθνο, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Μέριχα και την Δρυοπίδα και κεντρική ομιλία στη Χώρα της Κύθνου.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο κ. Ρήγας θα μεταβεί στη Σέριφο, όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Λειβάδι.

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ο κ. Ρήγας θα μεταβεί στην Πάρο, όπου θα περιοδεύσει στα Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου ο κ. Ρήγας θα μεταβεί στη Σίφνο, όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο πολιτιστικό κέντρο στον Αρτεμώνα.

ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Δέσποινας Τούντα )

Δέσποινα Τούντα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥΝΤΑ
Η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Δέσποινα Τούντα την Πέμπτη 17/9/09 επισκέφθηκε την Μύκονο όπου είχε στενές επαφές με κατοίκους και φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Την Παρασκευή 18/9/09 βρέθηκε στην Πάρο όπου επισκέφθηκε το Επαρχείο και το Δήμο της Πάρου και είχε συναντήσεις με την Έπαρχο και τον Δήμαρχο αντίστοιχα.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Πάρου και ενημερώθηκε για τα ζητήματα της Ένωσης, τις εγκαταστάσεις του Τυροκομείου καθώς επίσης και την Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάρου. Το απόγευμα της ίδιας μέρες συναντήθηκε με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Το Σάββατο 19/9/09 επισκέφθηκε την πόλη της Νάξου όπου συναντήθηκε με κατοίκους του νησιού.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκε στην Ηρακλειά και στο Κουφονήσι όπου είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ηρακλειάς και με κατοίκους όπου και συζήτησαν τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν το νησί.
Το βράδυ επέστρεψε στην Νάξο και επισκέφθηκε τα χωριά Φιλότι και Κυνίδαρο.

Την Κυριακή 20/9/09 το πρωί συναντήθηκε με κατοίκους στο Γλυνάδο και Μέλανες. Στη συνέχεια αναχώρησε για τη Θήρα. Στην Σαντορίνη είχε συναντήσεις με κατοίκους του νησιού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Θήρας.

Την Δευτέρα 21/9/09 παρευρέθηκε στο πανηγύρι της Παναγίας της Γιάτρισσας στη Θηρασιά.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ανάφη και θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο και με κατοίκους του νησιού.

Την Τρίτη 22/9/09 η κ.Τούντα θα επιστρέψει στην Σαντορίνη όπου το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία του Εμπορείου στην οποία θα μιλήσει μαζί με τους συνυποψηφίους της.

Την Τετάρτη 23/9/2009 την Μήλο και την Κίμωλο. Στην Κίμωλο, μαζί με τους συνυποψηφίους της, Παναγιώτη Ρήγα και Σοφία Θεολογίτου, μίλησε σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τους κατοίκους του νησιού και συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν την Κίμωλο όπως η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία και τα θέματα υγείας με ιδιαίτερη αναφορά στη στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου.

Στην συνέχεια παρερεύθηκε στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στη Μήλο, μαζί με τους ανωτέρω συνυποψηφίους της στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Στην ομιλία της ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, για την οικονομία, την έξοδο της χώρας από την κρίση και την φορολογική μεταρρύθμιση με στόχο ένα δικαιότερο και αποτελεσματικότερο φορολογικό σύστημα. Αναφέρθηκε επίσης στα νομοσχέδια που θα καταθέσει άμεσα το ΠΑΣΟΚ μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της Χώρας, για την ενίσχυση του εισοδήματος, τη δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το χτύπημα της ακρίβειας, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη διευκόλυνση των επενδύσεων, με στόχο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «να κρατήσουμε την αγορά ζωντανή» και να «δώσουμε ζωή στην οικονομία».

Τέλος αναφέρθηκε στα μέτρα που θα εφαρμόσει άμεσα το ΠΑΣΟΚ στο Κράτος για τη θωράκιση της αυτονομίας της πολιτικής και για τη διαφάνεια. Στη συνέχεια είχε συναντήσεις με φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Την Πέμπτη 24/9/09, βρίσκεται στην Σίφνο όπου επισκέφθηκε τον Δήμο και έδωσε συνέντευξη στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό SIFNOSTV. Αργά το βράδυ θα αναχωρήσει από τη Σίφνο, προκειμένου να μεταβεί την Παρασκευή 25/9/2009 στην Άνδρο στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην οποία και θα μιλήσει.

Το Σάββατο 26/9/2009 θα επισκεφθεί την Τήνο και την Κυριακή 27/9/2009 θα μεταβεί στην Σύρο όπου θα παρευρεθεί στην Κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ με κύριο ομιλητή τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Ραγκούση.

Την Δευτέρα 28/9/2009 θα επισκεφθεί την Πάρο και θα μιλήσει στη κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ.
Αρχή σελίδας

ANDROSinfo
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Οι προεκλογικές ομιλίες και συγκεντρώσεις των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ
Αθήνα, 16.9.2009

Γιάννης Βρούτσης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ
Στη Δονούσα, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Κουφονήσια, περιόδευσε ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα νησιά Νάξο και Πάρο

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου αναχώρησε για το νησί της Σαντορίνης, ενώ από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε διαδοχικά τα νησιά Θηρασιά, Ανάφη, Φολέγανδρο και Σίκινο..

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τη Μύκονο και τη Σύρο.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής αναχώρησε για την Σέριφο, όπου και θα παραμείνει έως και την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου.

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Σίφνο, ενώ την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στη Μήλο και στην Κίμωλο αντίστοιχα.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου καθώς και την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής θα βρίσκεται στην Ίο.

Σε συνέχεια της προεκλογικής του περιοδείας ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο νησί της Κέας.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου καθώς και το Σάββατο και την Κυριακή 26 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα θα επισκεφθεί το νησί της Σύρου. .

Αναλυτικά το πρόγραμμά του Γιάννη Βρούτση από 25 - 27 Σεπτεμβρίου στη Σύρο, έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
10.30 Επίσκεψη στο Νεώριο και συνάντηση με τον Πρόεδρο των εργαζομένων και τους εργαζόμενους.

12.00 Επίσκεψη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σύρου και συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χ. Πλατή και το Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.
13.00 Επίσκεψη στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Τρ. Τριανταφυλλίδη και το Προσωπικό.
14.15 Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου ετοίμου Σκυροδέματος ΠΟΣΕΙΔΩΝ.
16.00 Συνέντευξη στο ΑΙΓΑΙΟ ΤV.
18.30 Συνάντηση με τοπικούς και θεσμικούς φορείς καθώς και κατοίκους του νησιού στο CAFE ΜΕΓΑΡΟ στην Ερμούπολη.
21.00 Συμμετοχή σε συζήτηση με θέμα Οικονομία-Χωροταξική Ανάπτυξη στο ΣΥΡΟΣ ΤV-1.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
10.00 Περιοδεία στους δρόμους και τα καταστήματα της Ερμούπολης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
08.00 Εκκλησιασμός στους Ι.Ν. Φανερωμένης και Αγ. Νικολάου
10.30 Περιοδεία στα χωριά Γαλησσά, Φοίνικας και Βάρη.

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Άνδρο

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το νησί της Τήνου. Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:
Πρωί: 09.00 ΠΑΝΟΡΜΟΣ, 09.45 ΠΥΡΓΟΣ, 10.30 ΥΣΤΕΡΝΙΑ, 11.00 ΚΑΡΔΙΑΝΗ, 11.30 ΚΤΙΚΑΔΟΣ, 12.00 ΧΩΡΑ
Απόγευμα: 17.00 ΚΑΛΛΟΝΗ, 17.45 ΑΓΑΠΗ, 18.30 ΦΑΛΑΤΑΔΟΣ, 19.00 ΣΤΕΝΗ, 19.30 ΑΡΝΑΔΟΣ - ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ - ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΣ,
20.00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΎ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ «ΜΕΣΚΛΙΕΣ».

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Μύκονο, ενώ την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου θα επισκεφθεί το νησί της Πάρου, απ΄όπου και θα αναχωρήσει για την Ερμούπολη της Σύρου, ώστε να παρευρεθεί στις 5.30 το απόγευμα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ., με ομιλητή τον Πρωθυπουργό της Χώρας και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή.

ANDROSinfo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ι. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης σας προσκαλεί στην κεντρική του ομιλία για τους ετεροδημότες των Κυκλάδων στην Αθήνα, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο PARK, στο Πεδίον του Άρεως.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
ANDROSinfo

ΟΜΙΛΙΑ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Γιάννης Βρούτσης
Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που δίνει πραγματικές μάχες για τα συμφέροντα των Κυκλάδων. Το ΠΑΣΟΚ δεν διαθέτει κανένα πρόγραμμα για τα νησιά μας».

Γιάννης Βρούτσης Park Λ. ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ : «Η Νέα Δημοκρατία είναι υπερήφανη που έχει τέτοιο βουλευτή στη δύναμη της».

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η προεκλογική ομιλία του υπ. Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση προς τους ετεροδημότες του νομού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η συγκέντρωση ήταν εντυπωσιακή σε όγκο και ενθουσιασμό, ενώ η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους 1.500 Κυκλαδίτες που έδωσαν δυναμικό παρόν.

Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λ. Ζαγορίτης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι υπερήφανη που έχει τέτοιο βουλευτή στη δύναμη της. Στις εκλογές του 2007, όλοι στη Νέα Δημοκρατία θαυμάσαμε τον δυναμισμό του και την αγάπη του για τις Κυκλάδες. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από την απόφαση του κόμματος να είναι υποψήφιος βουλευτής, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και να εκλεγεί πρώτος Βουλευτής στις Κυκλάδες με την πρώτη φορά! Οι Κυκλάδες χρειάζονται τον Γιάννη Βρουτση στη Βουλή. Ένα άξιο και αεικίνητο Κυκλαδίτη. Έναν καλό μου φίλο και συναγωνιστή».

Γιάννης Βρούτσης Park Ο Γιάννης Βρούτσης στην ομιλία τόνισε:
«Η ωριμότητα των πολιτών στο τέλος θα μας δικαιώσει. Με τις καθαρές μας θέσεις θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Οι πολίτες θα εμπιστευθούν και πάλι τον Κώστα Καραμανλή, γιατί έχει την τόλμη να τους κοιτάξει στα μάτια και να τους πει την αλήθεια. Με σαφήνεια παρουσίασε ένα ρεαλιστικό και συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Εύκολες λύσεις, σε δύσκολες προκλήσεις δεν υπάρχουν. Βάζοντας πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον, παίρνουμε αναγκαίες αποφάσεις για τον τόπο για να διασφαλίσουμε μια καλύτερη επόμενη ημέρα για όλους».

Επίσης, ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν διαθέτει πρόγραμμα για τις Κυκλάδες και κάλεσε τους υποψήφιους βουλευτές του στις Κυκλάδες να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε 4 ερωτήματα:

«1. Υποστηρίζουν το Ναυπηγείο Νεώριο Σύρου και τους 500 εργαζόμενους του; Η Κυβέρνηση αποφάσισε τη ναυπήγηση σ’ αυτό νέων πυραυλακάτων προϋπολογισμού 300.000.000 ευρώ εκ. Μια απόφαση που έδωσε κυριολεκτικά ζωή στο ναυπηγείο και δουλειά σε πολλούς κατοίκους της Ερμούπολης. Διαψεύδουν τις φήμες που θέλουν το ΠΑΣΟΚ να υποστηρίζει την μεταφορά του έργου σε άλλο Ναυπηγείο;

2. Υποστηρίζουν την κατασκευή του φράγματος του Τσικαλαριού στη Νάξο; Ένα έργο το οποίο έχει ξεκινήσει η Κυβέρνηση προϋπολογισμού 37,5 εκ ευρώ και θα λύσει οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης του νησιού.

3. Υποστηρίζουν την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Σαντορίνης; Ένα έργο ζωής για τους κατοίκους της Σαντορίνης, προϋπολογισμού 13.900.000 ευρώ, που η Κυβέρνηση θεμελίωσε τον περασμένο Ιανουάριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το Σεπτέμβριο του 2010.

4. Υποστηρίζουν την κατασκευή του Λογγοβάρδειου νοσοκομείου Πάρου –Αντιπάρου, δυναμικότητας 40 κλινών και προϋπολογισμού 11 εκατ. Ευρώ., το οποίο έχει δεσμευθεί η Κυβέρνηση να παραδώσει σε 2 χρόνια;

Γιάννης Βρούτσης Park Οι Κυκλαδίτες θέλουν συγκεκριμένες λύσεις για τα προβλήματα τους. Θέλουν και δικαιούνται έργα για τον τόπο τους. Οι Κυκλάδες δεν μπορούν να αντέξουν τους πειραματισμούς του Κ. Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ δεν διαθέτει κανένα σχέδιο για έξοδο από την κρίση. Δεν διαθέτει κανένα πρόγραμμα για τις Κυκλάδες».

Eπίσης, ο κ. Βρούτσης κάλεσε τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες σε συστράτευση επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Πάρτε τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια σας. Με αγώνα. Με κινητοποίηση. Κανένας να μη λείψει στις 4 Οκτωβρίου. Καμία ψήφος να μην χαθεί. Σε αυτή την κρίσιμη μάχη, παραμερίζουμε προσωπικές πικρίες για το καλό του τόπου μας. Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που δίνει πραγματικές μάχες για τα συμφέροντα των νησιών μας».

Ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ζήτησε την ψήφο των Κυκλαδιτών τονίζοντας: «Από την πρώτη στιγμή, που μου αναθέσατε την αποστολή να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων, ήμουν σταθερά δίπλα σας, ταυτίσθηκα με τα προβλήματα σας, δούλεψα σκληρά για τις Κυκλάδες. Απέδειξα ότι αξίζω την εμπιστοσύνη σας. Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε μαζί κρίσιμους στόχους για την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών μας. Μπορεί να υπήρξαν και αδυναμίες, έγιναν όμως και συνεχίζουν να γίνονται σημαντικά έργα στις Κυκλάδες. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα για τον τόπο μας, για κάθε μία και κάθε έναν από εσάς. Δύναμη μου η εμπιστοσύνη σας.»

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν η γνωστή δημοσιογράφος κ. Νίνα Βλάχου, επίσης παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χ. Κόκκινος, και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

ANDROSinfo


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟΥ

Σταμάτης Μαύρος
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ
Ο Σταμάτης Μαύρος Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Κυκλάδων συνεχίζοντας την περιοδεία του στα νησιά των Κυκλάδων, βρέθηκε από χθες 26/09 στην Άνδρο, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών φορέων και κατοίκους τόσο στο Γαύριο και το Μπατσί, όσο και στη Χώρα και το Κόρθι.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Μαύρος μέσα από άρθρα του που δημοσιεύθηκαν στο ΠΑΡΟΝ και τη ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (27/09), αλλά και με τη συνέντευξή του στις ΕΙΚΟΝΕΣ (ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 27/09) εκφράζει την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία μπαίνει από αύριο πολύ δυνατά στην τελική ευθεία αυτής της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για τη νίκη. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω ενδεχόμενες γκρίνιες και πικρίες ακολουθώντας το παράδειγμα του Κ.Καραμανλή». Και συνεχίζει: «Ας μην είναι τόσο βέβαιοι, λοιπόν, στο ΠΑΣΟΚ. Διότι η κάλπη είναι αυτή που θα κρίνει τη σύγκριση ανάμεσα στην αόριστη παροχολογία του Γιώργου Παπανδρέου και στη στάση ευθύνης του Κώστα Καραμανλή» (ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ).

Σε σημερινή δε ραδιοφωνική του παρέμβαση στον REAL FM 97.8 στην εκπομπή των Γιώργου Καραμέρου και Σπύρου Χαριτάτου, ο Σταμάτης Μαύρος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυκλάδες και ειδικότερα σε αυτά που αφορούν στις δημόσιες υπηρεσίες, τονίζοντας ότι οι αναγκαίες πολιτικές αλλαγές που η Νέα Δημοκρατία καθυστέρησε να κάνει, είναι η βασική της προτεραιότητα την επόμενη τετραετία. «Αυτό το τοπίο δεν μας ικανοποιεί» είπε χαρακτηριστικά· «Αυτό το τοπίο πρέπει ν’αλλάξει»


ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ANDROSinfo Δείτε το ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ του ANDROSinfo
Πείτε μας τα σχόλιά σας για τις σελίδες μας και το νησί μας την ΑΝΔΡΟ.

Αρχή σελίδας

ANDROSinfo


                   Developed by:   Vangelis Stergiotis    Καλομενοπούλου 8 Ν. Ψυχικό  -  15451  ΑΘΗΝΑ   Τηλ.:210.6726.051    Φαξ:210.6726.052  
Copyright © 2008 Studio Target. All Rights Reserved    -   Όροι χρήσης του ANDROSinfo.gr